Asukasyhdistys

Kanta-Tampellan asukasyhdistys ry on perustettu vuonna 2002. Olemme vuosien mittaan toimineet asuinalueemme hyväksi aktiivisesti, seuraten ajankohtaisia asioita ja osallistuen mm. kaavoitusta ja liikennettä koskeviin työryhmiin sekä antaen kaupungille palautetta alueen siisteyteen ja liikenne- ynnä muuhun turvallisuuteen liittyen. Palautteemme on yleensä johtanut myönteisiin toimenpiteisiin. Työ on jatkuvaa.

Jatkuvalla aktiivisella toiminnalla voimme taata, että voimme tarjota viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön asukkaille myös tulevaisuudessa. Olemme myös järjestäneet vuosittain erilaisia tilaisuuksia, mm. Puurojuhlan ja/tai syystapahtuman. Tilaisuuksia järjestetään resurssien mukaan. Ydintoimintaamme on kuitenkin alueen viihtyisyyden edistäminen ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen.

Olemme vireästi toimiva asukasyhdistys, jonka jäseniksi olemme saaneet lähes kaikki alueen taloyhtiöt. Tällainen järjestely, jossa alueen asukkaat ovat taloyhtiönsä kautta asukasyhdistyksen jäseniä välillisesti ja siten myös äänioikeutettuja, on osoittautunut varsin toimivaksi ratkaisuksi.